Ik wil speelgoed inleveren

speel17Particulieren

De Speelgoedbank Zeeland is voortdurend op zoek naar nieuw of tweedehands speelgoed van hoge kwaliteit. Op iedere zolder en iedere kinderkamer is vaak speelgoed aanwezig wat niet meer wordt gebruikt. De Speelgoedbank Zeeland is blij met dit speelgoed om door te kunnen geven aan de kinderen in die huishoudens die in armoede leven of om te verkopen in onze 2e hands speelgoedwinkel GOEDspeelGOED. Kwaliteit is daarbij erg belangrijk. Tweedehands speelgoed moet heel zijn en compleet en moet kunnen voldoen aan het criterium: "Zou ik het ook aan mijn eigen kind geven?"

Als u speelgoed wilt doneren, dan kan dat op de onderstaande adressen, of U kunt contact opnemen met onze logistiek medewerker.
Zijn contactgegevens zijn:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

U kunt speelgoed inleveren op onderstaand adres.

Speelgoedbank Zeeland (zie openingstijden Speelgoedbank)
Lange Zelke 17
4381 EW Vlissingen

Helaas kunnen we tot nader order geen speelgoed ophalen!

Geef aan de kinderen die in armoede leven. Jouw speelgoed is nodig! Wilt u meer informatie mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Bedrijven

Speelgoed is voor kinderen van groot belang in de ontwikkeling van motoriek en fantasie. Naast tweedehands speelgoed wil de Speelgoedbank Zeeland ook graag nieuw speelgoed meegeven aan de kinderen die in een gezin leven met armoede.

Speelgoed is ook belangrijk in de sociale ontwikkeling. De mogelijkheid om vriendjes uit te nodigen om te komen spelen; niet meer gepest worden omdat je geen speelgoed hebt; naar een verjaardagsfeestjes kunnen gaan, omdat je ook een cadeautje kan geven. Allemaal redenen waar nieuw speelgoed een belangrijke rol speelt.

Speelgoedbank Zeeland doet een beroep op speelgoedwinkels, importeurs en fabrikanten om nieuw speelgoed of restpartijen speelgoed ter beschikking te stellen aan de Speelgoedbank. Uw bijdrage helpt een kind om mee te doen in de maatschappij.

Wellicht hebt u speelgoed over na een sale-periode of heeft u nog materiaal in uw magazijn van vorige seizoenen. U kunt dit speelgoed voordelig aan ons doneren, vanwege de ANBI erkenning van de Speelgoedbank Zeeland. Door het doneren van speelgoed, kunt u ook voorkomen dat u geld kwijt raakt aan de afvalverwijderingsbijdrage.

 

Wilt u ons financieel steunen, dan kunt u uw gift overmaken op:
IBAN: NL35RABO0174979665 t.n.v. Stichting Speelgoedbank Zeeland

We hebben juist NU uw financiële steun hard nodig!

 


       rabobank            drukkerij van Keulen             Logo Vogel Verhuizingen   oranje fonds   RotaryWheel    Dow  Boerderijwinkel Buijsrogge  Schipper Accountants  Van der Valk hotel Middelburg