Ik wil iemand doorverwijzen

speel9

Onze speelgoedpakketten worden uitgegeven via de Voedselbanken. Wanneer mensen geen klant zijn bij de Voedselbank maar wel bij de Kledingbank, krijgen ze via de Kledingbank een voucher in plaats van een speelgoedpakket. Wanneer mensen geen klant zijn bij de Voedselbank of de Kledingbank dan kunnen ze worden doorverwezen door middel van een verwijsbrief.

Ik ben een hulpverlener:

Door middel van het invullen van een doorverwijsbrief kunt u iemand doorverwijzen naar de Speelgoedbank Zeeland. De verwijsbrief kunt u onderaan deze pagina downloaden. We vertrouwen op uw professionaliteit om te bepalen of de kinderen uit een gezin daadwerkelijk in aanmerking komen voor gratis speelgoed van de Speelgoedbank. Het doorverwezen gezin moet daarna zelf tijdens openingsuren van onze winkel aan de Lange Zelke 17 Vlissingen komen om speelgoed uit te zoeken.

Bij deze afspraak moeten zij uw verwijsbrief (ondertekend en met stempel van uw organisatie) meenemen, een geldig identiteitsbewijs en eventueel de kinderen waarvoor zij speelgoed willen uitzoeken. Bij twijfel over de echtheid van de doorverwijzing, nemen wij mogelijk contact met u op.
Let op: een kopie of een foto op een telefoon van de verwijsbrief nemen we niet aan!

Ik ben geen hulpverlener:

Misschien ken je een gezin met een duidelijke behoefte aan speelgoed, maar je bent zelf geen erkende hulpverlener. Dan kan jij dit gezin niet doorverwijzen naar de Speelgoedbank. Zorg er dan voor dat dit gezin in het bezit komt van de verwijsbrief, en deze meeneemt naar een erkende hulpverlener.

Dit kan een huisarts zijn, schooldirectie, kerkgenootschap, sociale dienst, etc. Als de hulpverlener de verwijsbrief invult, kan de toekomstige klant zelf de op bovengenoemde manier een speelgoedpakket krijgen of speelgoed uitzoeken

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de
email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

pdf

Verwijsbrief naar Stichting Speelgoedbank Zeeland 2024

Size: 442.70 KB
Hits : 56
Date added: 2023-12-23

 

 

Wilt u ons financieel steunen, dan kunt u uw gift overmaken op:
IBAN: NL35RABO0174979665 t.n.v. Stichting Speelgoedbank Zeeland

We hebben juist NU uw financiële steun hard nodig!

 


       rabobank            drukkerij van Keulen             Logo Vogel Verhuizingen   oranje fonds   RotaryWheel    Dow  Boerderijwinkel Buijsrogge  Schipper Accountants  Van der Valk hotel Middelburg