nlenfrfyde

Ik heb speelgoed nodig

speel2MIJN KINDEREN HEBBEN GEEN SPEELGOED

Dit is geen uitzondering meer. Steeds meer kinderen in Nederland leven in een gezin in armoede. Misschien zit je zo krap bij kas dat je geen speelgoed voor je kinderen kan kopen. Dan is de Speelgoedbank Zeeland misschien wat voor jou!

Speelgoedbank Zeeland verstrekt speelgoed aan gezinnen die dat nodig hebben. Om te bepalen wie er in aanmerking komt voor speelgoed werken wij met doorverwijzing door een erkende hulpverlener.

De hulpverlener verwijst door middel van het invullen van een verwijsbrief. Deze is te downloaden op onze site www.speelgoedbankzeeland.nl. Het is van belang dat het gezin dat behoefte heeft aan speelgoed zelf zorg draagt voor het verkrijgen van een ingevulde en ondertekende verwijsbrief.

Met een verwijsbrief van een hulpverlener kun je terecht bij de Speelgoedbank tijdens de openingstijden van onze tweedehands speelgoedwinkel aan de Lange Zelke 17 in Vlissingen. Ben je niet in de gelegenheid naar Vlissingen te komen dan is er altijd een oplossing te bedenken om op een andere wijze het speelgoedpakket bij u te krijgen.

N.B. Bent u klant bij de voedselbank Walcheren of De Bevelanden of bij de kledingbank in Zeeuws-Vlaanderen, dan heeft u geen aparte verwijzing naar de speelgoedbank nodig, maar krijgt u een speelgoedpakket aldaar.

 

Wilt u ons financieel steunen, dan kunt u uw gift overmaken op:
IBAN: NL35RABO0174979665 t.n.v. Stichting Speelgoedbank Zeeland

We hebben juist NU uw financiële steun hard nodig!

 


       rabobank            drukkerij van Keulen             Logo Vogel Verhuizingen   oranje fonds   RotaryWheel    Dow  Boerderijwinkel Buijsrogge  Schipper Accountants  Van der Valk hotel Middelburg