nlenfrfyde

Uitgiftecentrum

20220312 130041De uitgifte van de speelgoedpakketten en /of vouchers verloopt momenteel voornamelijk via de Kledingbank Zeeland in Middelburg en Terneuzen, die deze pakketten uitdelen aan gezinnen met kinderen die kleding komen uitzoeken.

In de overige regio's in Zeeland worden speelgoedpakketten uitgedeeld tijdens speciale uitdeelacties. Twee maal per jaar vinden er uitdeelacties plaats in Reimerswaal en Goes. Dit ook in samenwerking met de Kledingbank Zeeland.

Voor mensen die geen klant van de Kledingbank Zeeland zijn is er de mogelijkheid om een pakket of voucher op een andere manier te krijgen. Neem hiervoor telefonisch contact op. Zo probeert de Speelgoedbank Zeeland zoveel mogelijk kinderen in de provincie te bereiken.

 

 

Speelgoedbank Zeeland reikt jaarlijks ongeveer 1250 pakketten uit aan kinderen die opgroeien in armoede.
De inhoud van deze pakketten vertegenwoordigt een waarde van ongeveer €15,-.
Ook geven we momenteel vouchers uit met een waarde van €15-. Met deze voucher kan men zelf in onze winkel aan de Lange Zelke 17 in Vlissingen speelgoed uitzoeken.

Wilt u de speelgoedbank op deze wijze steunen? Doneer dan €15, euro, dan maken wij voor dat bedrag weer 1 kind blij met een pakket of voucher.
U kunt uw bijdrage storten op NL35RABO0174979665 t.n.v. speelgoedbankzeeland. o.v.v. 15=1 doneeractie.

Namens de kinderen alvast hartelijk dank

15is1

 

 

 

Wilt u ons financieel steunen, dan kunt u uw gift overmaken op:
IBAN: NL35RABO0174979665 t.n.v. Stichting Speelgoedbank Zeeland

We hebben juist NU uw financiële steun hard nodig!

 


       rabobank            drukkerij van Keulen             Logo Vogel Verhuizingen   oranje fonds   RotaryWheel    Dow  Boerderijwinkel Buijsrogge  Schipper Accountants  Van der Valk hotel Middelburg