Juli actie:  3 spellen voor 5 euro

Particulieren

De Speelgoedbank Zeeland is voordurend op zoek naar nieuw of tweedehands speelgoed van hoge kwaliteit. Op iedere zolder en iedere kinderkamer is vaak speelgoed aanwezig wat niet meer wordt gebruikt. De Speelgoedbank Zeeland wil graag dit speelgoed ontvangen om door te kunnen geven aan de kinderen in die huishoudens die in armoede leven. Kwaliteit is daarbij erg belangrijk. Tweedehands speelgoed moet heel zijn en compleet en moet kunnen voldoen aan de eis: "Zou ik het ook aan mijn eigen kind geven?"

Als U speelgoed wilt doneren, dan kan dat op de onderstaande adressen, of U kunt contact opnemen met onze logistiek medewerker de heer Daan Overwijk. Zijn contactgegevens zijn:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: Dhr. Daan Overwijk Telefoon: 06-30230505

U kunt speelgoed inleveren op onderstaande adressen. Mocht een ander tijdstip u beter schikken, dan kunt u bellen voor het maken van een afspraak.

Speelgoedbank Zeeland (maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 16.00 uur)
Locatie Kledingbank Zeeland
Ravensteijnweg 1a
4337 PG Middelburg

Speelgoedbank Zeeland (maandag tussen 12:30 en 16:00 uur; dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 uur en 16.00 uur)
Locatie Vlissingen
Lange Zelke 17
4381 EW  Vlissingen

Geef aan de kinderen die in armoede leven. Jouw speelgoed is nodig! Meer informatie of afspraak maken? Bel dan 06-15838661Speelgoed doneren - Bedrijven

Speelgoed is voor kinderen van groot belang in de ontwikkeling van motoriek en fantasie. Naast tweedehands speelgoed wil de Speelgoedbank Zeeland ook graag nieuw speelgoed meegeven aan de kinderen die in een huishouden leven met armoede.

Speelgoed is ook belangrijk in de sociale ontwikkeling. De mogelijkheid om vriendjes uit te nodigen om te komen spelen; niet meer gepest worden omdat je geen speelgoed hebt; mee kunnen doen op verjaardagsfeestjes omdat je ook een cadeautje kan geven. Allemaal redenen waar nieuw speelgoed een belangrijke rol speelt.

Speelgoedbank Zeeland doet een beroep op speelgoedwinkels, importeurs en fabrikanten om nieuw speelgoed of restpartijen speelgoed ter beschikking te stellen aan de Speelgoedbank. Uw bijdrage helpt een kind om mee te doen in de maatschappij.

Wellicht hebt u speelgoed over na een sale-periode, of heeft u nog materiaal in uw magazijn van vorige seizoenen. U kunt dit speelgoed voordelig aan ons doneren, vanwege de ANBI erkenning van de Speelgoedbank Zeeland. Door het doneren van speelgoed, kunt u ook voorkomen dat u geld kwijt raakt aan de afvalverwijderingsbijdrage.