Juli actie:  3 spellen voor 5 euro

MIJN KINDEREN HEBBEN BEHOEFTE AAN SPEELGOED

Dit is geen uitzondering meer. Steeds meer kinderen in Nederland leven in een gezin in armoede. Misschien zit je zo krap bij kas dat je geen speelgoed voor je kinderen kan kopen. Dan is de Speelgoedbank Zeeland misschien wat voor jou!

Speelgoedbank Zeeland verstrekt gratis speelgoed aan gezinnen die dat nodig hebben. Om te bepalen wie er in aanmerking komt voor gratis speelgoed, werken wij met het principe van doorverwijzing. Het gezin met een behoefte aan speelgoed moet een doorverwijzing krijgen naar de Speelgoedbank door een erkende hulpverlener.

De hulpverlener verwijst door middel van het invullen van een doorverwijsbrief. Het is van belang dat het gezin met behoefte aan speelgoed zelf zorg draagt voor het verkrijgen van een dergelijke ingevulde doorverwijsbrief.

Met een doorverwijsbrief van een hulpverlener in je bezit kun je terecht bij de Speelgoedbank. Bel daarna voor een afspraak bij de Speelgoedbank Zeeland. Je kunt een afspraak inplannen via telefoonnummer 06-15838661 of email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Door de Speelgoedbank erkende hulpverleners zijn o.a.:

    Sociale Dienst
    Schuldsanering
    Huisarts
    Psycholoog
    Vluchtingenwerk
    Blijf van mijn Lijf huis
    Consultatiebureau
    Schooldirectie
    Maatschappelijk werk
    Kerkgenootschap
    Thuiszorg

Als jouw hulpverlener niet in dit rijtje staat, aarzel dan niet om contact op te nemen met de Speelgoedbank.